La vida no saps mai què et portarà, i a mi, personalment, fa cosa d’un any i mig, em va donar la possibilitat de complir un somni.

“Vallès en blanc-i-blau” va ser un somni, a més, compartit. Tant un servidor com en Xavi Arabia, president de la PBB La Garriga, feia temps que barrinàvem idees i va ser amb el suport de les penyes del Vallès, de la FCPE i del RCD Espanyol que ens vam decidir a engegar-ho.

Teníem clar que no volíem fer un altre programa de tertúlia, sinó que el que volíem era donar repercussió al món que nosaltres vivim, el món de les penyes. Les ones n’estaven òrfenes. L’Espanyol no té l’espai que es mereix als mitjans de comunicació, però quan parlem de penyes, i en general de l’àmbit social, la cosa encara empitjora. Les 200 ambaixades periques no tenien espai en cap emissora, i per això vam decidir que calia fer alguna cosa, calia donar una empenta i fer veure que l’àrea social del club i en particular les penyes tenen molt a dir. Només cal posar-hi ganes i esprémer tot el suc que es pot (que n’hi ha i de ben bo!). Així, hem ocupat una hora setmanal amb només i estrictament informació social. Resultats del futbol base de les penyes, actes del club, promocions, activitats de les penyes, entrevistes, horaris de busos i locals… I, us ho podem ben assegurar, no ens ha estat gens difícil trobar la manera de fer 50 programes de temàtica social exclusiva.

Ara bé, les nostres agendes no sempre són prou espaiades com voldríem. Les penyes, la FCPE, la feina, la família… tot va sumant hores i hores i al final, per bé o per mal, has de dir prou. I és el que hem hagut de fer. Arribats al final de la nostra segona temporada, amb 50 programes i 50 hores de ràdio a les esquenes, hem hagut de prémer l’stop. Bé, tant de bo fos el pause, la veritat.

I ho fem enorgullits del que hem aconseguit. Contents que més de 40 penyes passessin per “Vallès en blanc-i-blau”. Satisfets de com hem fet veure que la vida social perica és imprescindible. Perquè sí, la pilota pot o no entrar. Al voltant d’ella juguem tots. Però precisament no només hi ha 11 jugadors lluitant, sinó que darrere hi ha milers de seguidors que fem tot el que podem pel nostre RCD Espanyol. I això s’ha de fer veure.

Dejar un comentario