L’Espanyol es segueix promocionant i obrint-se al món, en un treball que està donant molt bons fruits i en el dia d’ahir va fer un pas més i va anunciar la creació d’una nova RCDE Academy als Estats Units, concretament a New Jersey, fa poques setmanes també es va anunciar uno nova RCDE Academy al Japó.

Presència a un dels països més importants del món

D’aquesta manera, l’Espanyol arriba a un dels països més importants del món per guanyar notorietat en el mercat nord-americà, a més d’obrir la possibilitat d’incorporar talent al prestigiós futbol base perico.

A mig termini el club vol obrir més acadèmies als Estats Units i així enfortir la seva presència a un dels països més importants del món

La RCDE Soccer Academy de New Jersey serà un centre de formació per a nens d’entre 7 i 14 anys, sota l’exitosa metodologia del futbol formatiu desenvolupada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i amb la col·laboració de Transatlantic Sports Academy, empresa de dilatada experiència en el sector. En aquest camí de progressió, la previsió és que a mig termini es puguin obrir més acadèmies als Estats Units.

 

Dejar un comentario