L’Espanyol és un club bolcat amb qualsevol iniciativa que pugui millorar la vida de les persones, i més encara si és la vida dels més joves, ensenyar-uns valors (de veritat) perquè puguin en un futur evitar caure en coses que podrien arruïnar la seva vida, a més d’ensenyar-lis uns hàbits saludables. L’Espanyol més que omplir-se la boca de valors, els demostra dia a dia amb accions.

Jornada d’activitats a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

Durant la jornada d’avui s’han organitzat diferents activitats per als alumnes de sisè de primària que han participat en aquesta iniciativa. A més, la selecció Tomando Conciencia Schools, formada per nens de les quatre escoles finalistes, jugarà un partit de futbol contra l’Escola del RCD Espanyol. Sens dubte la d’avui ha estat una jornada que aquests petits no oblidaran mai.

L’Espanyol demostra día a día els seus valors amb accions, no com fan altres

Marc Roca i Carola García amb participació directa

El jugador blanc-i-blau Marc Roca i la futbolista del primer equip femení Carola García han tingut una participació directa en aquesta campanya gravant vídeos en què transmetien a aquests nens consells, explicant-los experiències personals i animant-los a portar una vida sana i saludable. Carola, a més, va estar en una de les trobades organitzats pels impulsors d’aquesta iniciativa. Aquesta iniciativa té com a objectiu millorar els hàbits saludables dels nens per tal de reduir, en el futur, les malalties cardiovasculars que són la principal causa de mort al món.

Com dèiem abans, uns s’omplen la boca de parlar de valors i altres com els nostres ho demostren amb accions, dia a dia

Dejar un comentario