Els propers 10 i 11 de juny es celebra a Gelida el 27è Aplec de Penyes, la gran festa de la penyes espanyolistes, on es reuniran uns 1.500 pericos per gaudir en clau blanc i blava.

Avui us portem una entrevista amb el president de la Penya Blanc i Blava de Gelida, Juanjo Tavira, organitzadora de l’Aplec i que està treballant en la confecció d’una festa per a tots els espanyolistes.

– Com esteu vivint els dies previs a la celebració de l’Aplec a Gelida?.

Bé, amb els típics nervis de la propania de l’esdeveniment, però tranquils ja que ho tenim tot tancat i lligat. Nomès falten els protagonistes, els penyistes que es vagin apuntant i que no ho deixin, sobretot, per els darrers dies.

– Esteu comptant amb el recolzament de les autoritats municipals?.

Si, i molt. Tenim a totes les regidories a la nostra disposició, Esports, Cultura, Serveis, Mobilitat, etc. Estan fent una gran feina i el recolzament es al 100%.

– Esteu comptant amb el suport del club per a l’organització de l’Aplec?.

Des de el primer dia ens han assesorat i guiat. Es un suport necessari ja que les penyes hi han temes o experiencies viscudes en aplecs anteriors que se’ns hi poden escapar.

– Quants pericos espereu a Gelida els dies 10 i 11 de juny ?.

Agafant de referència dels Aplecs anteriors i amb la propania a la zona metropolitana, estem treballant amb la quantitat de 800 persones al dinar de germanor. També tenint en compte que hi haurà gent que no es quedarà a dinar però visitarà la nostra població i les persones que vindran el dissabte 10, pensem en total en unes 1.300 a 1.500 persones.

– Que li diríeu als pericos que estan encara indecisos perquè s’animaran a assistir a l’Aplec de Gelida ?.

Doncs que els organitzadors hem pensat en ells, els penyistes, socis i simpatitzants del RCD Espanyol. Tots els actes estan encarats cap a ells, els grans protagonistes, aquí el protagonisme no se la de portar un Conseller, un ex-jugador, o un famòs. Hi han novetats en alguns actes perquè hem pensat en ells, en el retrobament del pregò, els parlaments a la plaça de la Vila i no a una Sala de Plens, etc.

S’ha pensat en la diversitat d’actes i propostes diferents per tot això, per la diversitat de la nostra masa social, tant en gustos com en edats.

La Penya ha treballat dur perquè el preu fos assequible, creiem que el preu de 25€ adults i 17€ infantil es prou atractiu, i durant tot l’any anterior hem realitzat barres de begudes en festes de la nostra població per destinar aquests beneficis en aquest Aplec, tot per poder aconseguir el millor Aplec possible. Ara nomès faltan els pericos, que vinguin, disfrutin de la festa que els hi tenim preparada i que sobretot marxin de la nostra població, satisfets, contents i amb la força d’un sentiment encara més intens del que portin a l’arrivar.

– Quantes persones esteu treballant de manera fixa en l’organització de l’Aplec ?.

Des de setembre de l’any pasat estem treballant i fins el dia d’avui, una comissió organitzadora integrada pels cinc membres de la Junta de la PBB de Gelida i tres persones externes que son el nostre Alcalde, Sr. Lluís Valls, l’ex-regidora de Cultura, Sra. Pepa Huertas i la Directora de Ràdio Gelida, Srta. Maria Coma, tots tres principalment per la seva experiència i capacitat organitzadora en grans esdeveniments a la nostra població. Aquestes vuit persones podem dir que hem posat les bases de l’Aplec, però no oblidem que al darrera estan també la FCPE, encapçalada amb l’Araceli Pérez i el club, amb Jaume Martínez que ens han estat recolzant. Tampoc oblidar a tots els nostres socis-voluntaris de la Penya i com a novetat el grup de Voluntaris RCDE que els tindrem també col·laborant amb tots nosaltres.

Dejar un comentario