El passat estiu va sorprendre entre l’espanyolisme el fitxatge d’Álvaro Vázquez, i més gran va ser la sorpresa quan es van conèixer les xifres del cost que la seva arribada suposava per a les arques del club, tres milions d’euros, un preu que gran part de l’afició perica mai va entendre.

El jugador no es planteja una sortida del club

El davanter de Badalona ha estat el quart jugador de camp amb menys minuts, sent titular només en dos partits. Álvaro espera fer una gran pretemporada que li permeti convèncer Quique Sánchez Flores de la utilitat de donar-li molts més minuts la propera temporada.

El jugador va costar tres milions d’euros el passat estiu i no ha comptat amb la confiança de Quique

Álvaro Vázquez no té intenció d’abandonar l’Espanyol, sempre que la direcció esportiva no li deixi clar que no compta per a aquest proper curs, només així es plantejaria una sortida en forma de cessió.

Una inversió que ha pesat

Com comentàvem abans el cost del fitxatge d’Álvaro pel club li ha pesat al jugador, una gran part de l’afició no va entendre aquest desemborsament de diners per un jugador que al llarg de la temporada ha aportat molt poc a l’equip, va ser Quique Sánchez Flores el què es va encapritxar en el seu fitxatge i després no li ha donat el protagonisme d’acord amb la inversió.

Dejar un comentario