El passat dissabte 27 de maig, el mateix dia que es complien 17 anys des que l’Espanyol guanyés la seva tercera Copa del Rei a Mestalla davant l’Atlético de Madrid,  es va dur a terme el dinar de celebració del 45è aniversari de la Penya Blanc-i-Blava de La Garriga.

Representació institucional

L’acte es va celebrar al Restaurant La Cabanya de la mateixa localitat vallesana. Entre un centenar de pericos van gaudir d’un excel·lent ambient compartint anècdotes i vivències amb d’altres penyes com Sabadell, Vilassar, Moteros, Vic o PericosAmbWebs i Montmeló.

A l’àpat també hi van assistir el Conseller Mao Ye, el Coordinador de Penyes Jaume Martínez, el president de l’Agrupació de Veterans Rafa Marañón, l’exjugador Iñaki Pérez de Arrilucea, la presidenta de la FCPE Araceli Pérez, i els regidors d’esports i cultura i l’alcaldessa de l’Ajuntament de La Garriga.

Les penyes són el motor de l’afició i com en el cas de La Garriga son un referent al món penyistic

La celebració va servir per a retre un homenatge als fundadors de la penya i fer una crida perquè la PBB La Garriga sigui cada dia més forta i visqui molts anys més.

Des de Voz Perica volem felicitar la penya Blanc i Blava de la Garriga per la celebració del seu aniversari i animar-los a continuar sent l’altaveu de l’espanyolisme a la Garriga.

Dejar un comentario